MENÙ

Our identity takes shape

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Our identity
takes shape

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Bistro lunch

The Forte dei Marmi Bistrot has always been attentive to the wishes of its guests, offering new formulas capable of satisfying any private or work-related need.
Among these we have developed the new menu "Il Pranzo del Bistrot", an ideal proposal for business lunches and company meetings, which reconciles time and work needs with the quality and professionalism of the Bistrot. A culinary journey with the most famous dishes of our cuisine, the 'Classics' of the Bistrot, where history, territory and tradition meet.

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Bistro lunch

CLASSIC ONE / 2 course menu (excluding wine)... 60,00 € per person.
CLASSIC TWO / 2 course menu with dessert (excluding wine)... 70,00 € per person.
CLASSIC THREE / 3 course menu with dessert (excluding wine)... 85,00 € per person.

CARPACCIO DI BRANZINO / scottato con insalata di verdure di stagione 34
Gamberi con fagioli cannellini, pomodoro fresco e bottarga di muggine.
TUNA FISH TARTARE / Finocchi ed arancia

LINGUINE WITH FISH AND SEAFOOD
RISOTTO ARAGOSTA E CHAMPAGNE 
MALTAGLIATI AGLI SCAMPI / Pomodoro fresco e timo.

TRANCIO DI PESCATO / Pescato del giorno alla Vernaccia.
FRIED FISH / Crostacei, molluschi e verdura
FILETTO DI ROMBO / In crosta di patate e cipolle con bietola saltata.

TORTA DI MELE / Gratinata allo zucchero di canna.
TIRAMISÙ
SOUFÉ ALLA VANIGLIA / Con gelato alla crema

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Tasting Menu

Our Tasting Menus rappresents our concept and our identity of kitchen in classicism and contemporaneity and are made for the entire table.

/  MENU

Tasting Menu

Our Tasting Menus rappresents our concept and our identity of kitchen in classicism and contemporaneity and are made for the entire table.

Seasonal vegetable salad / spelt milk, cypress
The egg from our Farm / tomato chutney, hay vinegar
Mezzemaniche pasta / tomato, basil, buffalo stracciatella cheese
Sliced eggplant / tomato, burnet, vegetable reduction

Dessert choice from our dessert menu.

90,00 € cad.

6 or 8 courses to appreciate the concept of ingredients.

115,00 € – 130,00 € cad.

Bistrot raw fish selection / fish, crustaceans, seafood
Chitarra spaghetti / clams, parsley, garlic cream
Vernaccia style turbot / mashed potatoes, fennel, roasted olives
Andrea&Andrea / the Farmer and the Chef, a dessert dedicated to our farm... mascarpone cream, seasonal fruit, herbs and cocoa bean sweet ‘earth’

110,00 € cad.

A journey to discover the wine excellences from our country and from the rest of the world.

55,00 € – 110,00 € cad.

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Menù a la cartè

/  MENU

Menù a la cartè

RAW
Bistrot raw fish selection / fish, crustaceans, seafood
Selection of oysters (Portovenere - Kristal - Gillardeau) / sea lettuce bread, demi-salted butter, tomato chutney, lemon
Tartare di gambero biondo / topinambur, salsa di crostacei al lime, mosto d'uva
Carpaccio di ricciola / spinaci, mela verde, melograno
Garfagnana beef tartare / seasonal vegetables, spelt milk

WARM
Astice in crosta di pane agli agrumi / finocchio, mandorle, alloro
Sole Meuniere / cavolfiore, limone, prezzemolo
Squid & baby squids / ceci, bietola, bottarga di tonno
The egg from our Farm / chutney di funghi pioppini, aceto di fieno

Risotto / aragosta e Champagne
Cappellacci di scorfano / ricci di mare, brodetto di pesci di scoglio
Chitarra spaghetti / clams, parsley, garlic cream
Bottoni di coda di vitella / riduzione di gallina, broccoli, pesto di erbe spontanee
Il Pastificio Agricolo Mancini
Spaghetti / scampi, olive, agrumi
Mezzemaniche pasta / pomodoro, basilico, stracciatella di bufala

Rombo / guazzetto alla Vernaccia, lattuga, sedano rapa
Il pescato del giorno / patate, funghi pioppini
Come una catalana / crostacei, verdure, agrumi, erbe aromatiche
Scampi in tempura / giardiniera di sedano, agrodolce ai cereali
Maialino delle Alpi Apuane / cavolo verza, raparossa, arachidi toscane
Tagliata di zucca / rucola, pecorino scoppolato di Pedona, caffé di farro

Aragosta al rosmarino / carciofi, rape bianche
Pesce del mercato al sale e alloro su trucioli di olivo / patate, verdure di stagione, erbe spontanee
Controfiletto di manzo / zucca, riduzione all'Amaro Massagli. Selezione speciale ‘Macelleria Pelliccia’ per il Bistrot

Selezione piccoli produttori toscani / confetture della Fattoria Vaiani, mostarde, pan di ramerino

Andrea&Andrea / il Fattore e lo Chef, un dolce dedicato alla nostra fattoria... crema al mascarpone, frutta di stagione, erbe aromatiche e ‘terra’ dolce al cacao

Pera / cremoso alla vaniglia, castagne

Semifreddo al caramello / agrumi, noci

Mousse al cioccolato fondente / uva, cannella

Soufflé alla vaniglia / crema inglese al miele di eucalipto e mela

Selezione di gelati e sorbetti

We have carefully chosen them, from small producers to the greatest wines in the world. We offer them to you, with the hope of being able to pass on our great passion to you. Wine list
We inform our customers that all foods served as crudités have undergone the blast chilling process for 24 hours at -20 ° as required by Reg. (EC) n.853 / 2004. The "Bistrot" wants to offer you the most accurate service, for this reason, for all people who have food intolerances, we have a list of the main allergens that may be contained in our dishes. EU Regulation n. 1169/2011.

Chiusura per ferie

Gentili Clienti,

vi informiamo che il nostro ristorante sarà chiuso per ferie da lunedì 18 novembre a martedì 26 novembre 2024.
Saremo lieti di accogliervi nuovamente a partire da mercoledì 27 novembre per la cena.