Chiusura per ferie
Gentili Clienti,
vi informiamo che il nostro ristorante sarà chiuso per ferie da lunedì 18 novembre a martedì 26 novembre 2024.
Saremo lieti di accogliervi nuovamente a partire da mercoledì 27 novembre per la cena.
// PEOPLE
PEOPLE
/ PEOPLE / Chef
Andrea Mattei, born in Versilia, returns to his homeland for a new and exciting challenge, after a more than twenty years journey through collaborations with the most renowned interpreters of the great classic world cuisine and training experiences in Northern Europe and Asia; starting from La Magnolia of the Hotel Byron in Forte dei Marmi, arriving in Paris with Angelo Paracucchi first and then Alain Ducasse, passing through Florence at the Enoteca Pinchiorri, through Imola at Valentino Marcattilii’s San Domenico and then, after these precious experiences, returning at La Magnolia where as chef-executive he was awarded his first Michelin star in 2011.
In 2015 he was in charge of the Meo Modo in Borgo San Pietro di Chiusdino in the Sienese area, where he got his second Michelin star and now this new adventure as executive chef at the Bistrot, where he has the opportunity to pursue his path based on a strong territorial identity and on a personal approach to the kitchen.
Read more
/ PEOPLE / The Kitchen
La brigata del Bistrot è un gruppo affiatato, giovane e fortemente motivato: 20 tra ragazzi e ragazze, di età compresa tra i 20 e i 40 anni guidati dal sous Chef Luca del Padrone. Tutti sono coinvolti dall’executive chef, all’interno delle proprie competenze, nella realizzazione delle ricette; alcuni di loro sono con Andrea Mattei da anni e collaborano attivamente ai momenti di ricerca e di creazione.
Read more
/ PEOPLE / The Hall
/ PEOPLE / The cellar
Read more
P.iva: 01533400469 | Rea: LU – 148480 | All rights reserved | Credits
Privacy Policy | Coockie Policy | Termini e condizioni | Imprint | Disconoscimento
Gentili Clienti,
vi informiamo che il nostro ristorante sarà chiuso per ferie da lunedì 18 novembre a martedì 26 novembre 2024.
Saremo lieti di accogliervi nuovamente a partire da mercoledì 27 novembre per la cena.